Voorwaarden

Als je interesse hebt in een kitten kun je, het liefst  via mijn mailadres, wilmasikkema@xs4all.nl, contact met me opnemen. Ik vind het leuk als er in deze mail al wat meer informatie staat over jezelf, je gezinssituatie, eventuele ervaring met poezen en waarom je een kitten zoekt.

Gezondheid en en een lief karakter van beide ouderdieren staan voorop! Beide ouderdieren zijn dan ook negatief getest op HCM (erfelijke hartziekte), PKD (erfelijke nierziekte), FeLV (Virale Kattenleukemie) en FIV (Kattenaids).

Wanneer het kitten 13 weken oud is, mag het naar de nieuwe baasjes toe. Mocht het kitten een ent-reactie hebben, dan wacht ik dat eerst even af, voordat het verhuist.

Het kitten verlaat het nest met een Neocat stamboom, een dierenpaspoort met inentingsbewijs en gezondheidsverklaring. Ook is het kitten al gechipt. Het kitten is bij vertrek meerdere malen (minimaal 3x) ontwormd, geënt tegen katten- en niesziekte en vrij van parasieten. Het kitten is door de dierenarts volledig onderzocht en gezond verklaard. Ik werk met een koopovereenkomst. Deze kun je altijd bij mij opvragen.

Als je fulltime werkt of hele dagen van huis bent, is het voor een kitten beter om een speelkameraad te hebben. Anders verveelt het zich en gaat kattenkwaad uithalen.

Het kitten mag niet vrij buiten lopen. Een goed afgezette tuin, balkon of buitenren is natuurlijk geen probleem!

In de 3 maanden dat het kitten bij mij woont, houd ik je via deze website en eventueel Facebook op de hoogte met verhaaltjes en foto’s en natuurlijk ben je welkom om jouw aanstaande huisgenootje te bezoeken!

Als het kitten eenmaal bij jou woont, vind ik het erg leuk om af en toe eens iets te horen en foto’s te ontvangen!

Een kitten kost op dit moment € 700,- (voor fokkers geldt een andere prijs). Wanneer de ontmoeting, als het kitten zes weken is, voor alle partijen geslaagd is en je het kitten van je keuze wilt reserveren, vraag ik een aanbetaling van € 175,-. Na deze aanbetaling is het kitten definitief voor jou besproken!

Voor meer informatie kun me altijd mailen!