2 gedachten over “Kittens Asja 2015 uitgevlogen”

 1. Beste mw. Sikkema,

  Ik en mijn vriend zijn op zoek naar een goed adres voor een Britse Korthaar. We zijn erg bang voor broodfokkers e.d. dus ben al een tijdje op zoek en kwam via via op deze site.
  Ik zie dat jullie maar eens in de zoveel tijd een nestje hebben, dat vind ik een heel fijn idee. Daarom wil ik graag informeren wanneer er misschien weer een nestje komt?
  Dan heb ik zeker interesse..

  Hoor het graag!

  Mvg

  Daphne Donkersloot

  1. Beste Daphne, ik hoop dat mijn poesen binnenkort weer krols worden. Ze zullen dan allebei de nodige testen ondergaan en mogen dan de volgende krolsheid naar de kater. Zodra ze gedekt zijn komt dat op de site te staan. Mocht je op de wachtlijst willen stuur dan een uitvoerige omschrijving van jullie en hoe vaak jullie thuis zijn e.d. Mochten jullie allebei de hele dag werken (en nog geen andere poes hebben) dan is het voor een kitten niet goed om de hele dag alleen te zijn. Ik raad dan aan om twee kittens te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *